vraag offerte aan
Wij werken o.a. met: De Ploeg Stoffen
Gabriel Stoffen
GELDERLAND
Hulshof Leder
Keymer Stoffen
Kvadrat Stoffen
LEOLUX
Nico Pessers Kaatsheuvel Leder
Romo Stoffen

Harvink

De Harvink collectie wordt ontworpen in samenwerking met hoofdzakelijk Nederlandse meubelontwerpers. Voor de fabricage maken zij bovendien bijna uitsluitend gebruik van Nederlandse materialen en toeleveranciers. Dat is niet zomaar. Het stelt hun in staat het productieproces van begin tot eind goed te controleren. Zo garanderen zij keer op keer betaalbare kwaliteitsproducten van echt Hollands fabrikaat. En betaalt u niet meer dan nodig.

Zichtbaar frame

Hoe herken je een Harvink? Aan de (metalen) frameconstructie die bij al onze meubelen duidelijk zichtbaar is. Het frame zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling. De massievere delen van het meubel lijken te ′zweven′, waardoor het meubel luchtig oogt. En: dankzij het zichtbare frame weet je precies hoe je bank of fauteuil in elkaar zit. Binnen deze signatuur zijn trouwens veel variaties mogelijk. Zolang het frame maar aan de buitenkant zit. Dat maakt een Harvink een Harvink.

Zit gewoon goed

Het klinkt misschien vreemd, maar lang niet op alle zitmeubelen kun je goed zitten. Sommige banken zijn alleen maar mooi. Bij Harvink weet u zeker dat alle banken en fauteuils perfect zitten. Dat komt door het slimme ontwerp, maar ook door de hoogwaardige koudschuimen die wij als vulling gebruiken. Dit materiaal volgt uw lichaamscontouren en zorgt voor de beste ondersteuning. Goed voor jarenlang zitcomfort!

Afritsbare hoezen

Hun fauteuils en banken zijn échte leefmeubels. En dan gaat er natuurlijk ook wel eens een beker limonade of een glas wijn overheen... Geen nood! Al onze bekleding is niet alleen slijtvast maar ook afritsbaar. U kunt het laten reinigen of - als u toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes. Zo geeft u uw meubel een tweede leven.
Copyright 2024 Meubelatelier den Hartog | Contact