vraag offerte aan
Wij werken o.a. met: De Ploeg Stoffen
Gabriel Stoffen
GELDERLAND
Hulshof Leder
Keymer Stoffen
Kvadrat Stoffen
LEOLUX
Nico Pessers Kaatsheuvel Leder
Romo Stoffen

Gelderland Herstoffering

GELDERLAND HERSTOFFERING / HERBEKLEDING.
In tegenstelling tot het traditionele stofferen / herstofferen / herbekleden is het maken van een goed passende hoes een zeer specialistisch werk, waarbij het ook belangrijk is om de juiste materialen te gebruiken, alleen dan zullen uw waardevolle Gelderland banken en fauteuils op de juiste manier worden herbekleedt / gestoffeerd.

ORIGINELE STOF- EN LEERMALLEN.
Doordat wij voor Meubelindustrie Gelderland in het verleden altijd van diverse modellen de hoezen hebben gemaakt, beschikken wij over de ORIGINELE stof- en leermallen, en dat is zeer belangrijk om een passende en juiste hoes te maken met de juiste stiksels.

SPECIALISTICH WERK.
Om voor een Gelderland bank/fauteuil of stoel een nieuwe hoes te maken is zeer specialistisch werk, omdat een hoes past of past niet, door onze ervaring weten wij precies hoe wij uw banken weer mooi strak moeten krijgen zonder plooien en trekkingen, en wij beschikken over de originele stof- en leermallen omdat wij deze banken tot 2005 voor meer dan 25 jaar voor meubelindustrie Gelderland hebben gemaakt.

GEBRUIKTE MATERIALEN.
Wij werken alleen met de beste en dezelfde materialen als destijds op uw nieuwe gelderland meubelen zijn gebruikt, zodat uw meubelen origineel blijven, daarom gebruiken wij het unieke strippen systeem waarmee de afneembare hoezen in de beukenhouten romp worden bevestigd .

STIKWERK.
Het stikwerk is een zeer belangrijk onderdeel van ons werk, omdat alle naden kaarsrecht moeten zijn zonder slingers, de siernaden (dubbelnaads), moeten met een speciale machine worden gemaakt, omdat aan de achterzijde, die u niet ziet, altijd een speciaal bandje wordt meegestikt zodat de naden sterker zijn en deze nooit open kunnen gaan staan (deze verborgen kwaliteiten ziet de klant niet, maar zijn er wel). Ook worden alle stoffen onderdelen bij ons gelockt zodat de stoffen niet kunnen gaan rafelen.
Wij werken met dezelfde garens als de Gelderland groep, daarom beschikken wij over alle kleuren, die precies bij de door u gekozen stof of leer past.

GARANTIE.
Op al onze werkzaamheden en op de door ons geleverde materialen geven wij standaard 3 jaar garantie volgens de voorwaarden van de Centrale Bond van Meubelmakers.

TRANSPORT.
U kunt uw meubelen zelf brengen, of het vervoer door ons laten regelen

LET OP !!!!
De hoezen van een Gelderland bank vanaf 1981 zijn altijd afneembaar omdat zij niet met NIETJES maar met een speciaal kunststof strippen systeem worden vastgezet, zoals alleen Gelderland en Wij dat doen hierdoor kunt u de hoes eventueel laten reinigen door een stomerij, maar wat nog belangrijker is door dit systeem zitten de hoezen altijd mooi strak en zie je geen trekkingen aan de onderzijde, wat je met nietjes wel ziet (zie certificaat onder de bank).

ALS EXTRA SERVICE.
Wij kunnen voor uw bank of fauteuil de hoes maken en die bij u thuis monteren zodat u niet uw bank of fauteuil hoeft te missen, voorwaarde is wel dat het binnenwerk (schuimrubber) nog perfect is.

Vraag naar de voorwaarde.


Copyright 2024 Meubelatelier den Hartog | Contact