vraag offerte aan
Wij werken o.a. met: De Ploeg Stoffen
Gabriel Stoffen
GELDERLAND
Hulshof Leder
Keymer Stoffen
Kvadrat Stoffen
LEOLUX
Nico Pessers Kaatsheuvel Leder
Romo Stoffen

de Sede

Welgekende klasse en stijl verrijkt uw woonkamer met producten van de Zwitserse fabrikant van designmeubels. Al ruim een halve eeuw worden er kwaliteitsmeubelen geproduceerd waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk gekoppeld met innovatiekracht. Op deze wijze ontwikkelde De Sede zich tot een internationaal gerenommeerd en gerespecteerd meubelmerk.

De Sede geschiedenis

De kwalitatief en zeer comfortabele meubelen van De Sede zijn afkomstig uit Zwitserland waar alle De Sede producten zeer hoogwaardig worden gemonteerd en gestoffeerd.

Meubels van De Sede vertellen hun eigen verhaal. Over het leven, over dromen, over comfort en veiligheid. De Sede staat voor strakke vormen, elegantie, gestroomlijnde magie en een sterk ontwikkeld gevoel voor kleur. Stijl en comfort zijn de boodschap achter het credo van De Sede: The culture of excellence. Er is geen plaats voor middelmatigheid.

Leder is de fascinatie van De Sede. Het is hun wereld én passie. Omdat kwaliteit het belangrijkste aspect is in het gehele traject van het produceren stelt De Sede hoge eisen aan zichzelf en ook aan de keuze van de huiden die gebruikt worden alleen stieren, grootgebracht in Zuid-Duitsland of Zwitserland waar de stieren de beste verzorging krijgen, worden goed genoeg bevonden. De kwaliteit van het leder is ongeëvenaard!

Al bijna 50 jaar is De Sede toegewijd aan traditioneel vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Dit is de enige manier om een internationaal succesvol merk te zijn en te blijven. Wij nodigen u graag uit...komt u eens een kijkje nemen naar onze De Sede collectie!

Copyright 2024 Meubelatelier den Hartog | Contact