vraag offerte aan
Wij werken o.a. met: De Ploeg Stoffen
Gabriel Stoffen
GELDERLAND
Hulshof Leder
Keymer Stoffen
Kvadrat Stoffen
LEOLUX
Nico Pessers Kaatsheuvel Leder
Romo Stoffen

Hoezen

Van een zitmeubel met een afneembare hoes waarvan de stof of leer versleten is, wordt al snel het gehele meubel als afgeschreven beschouwd, terwijl de romp vaak nog perfect is, wanneer u een kwaliteitsbank, fauteuil of eetkamerstoel heeft van Gelderland,  Montis, Young, Label, Arx of Harvink is het maken van een nieuwe hoes goedkoper dan een nieuwe gelijkwaardige bank, fauteuil of eetkamerstoel te kopen.

Vaak bent u gehecht aan uw bank, fauteuil of eetkamerstoel.
In de meeste gevallen scheelt het herstofferen u 60 tot 70 % van de huidige nieuwwaarde.
 
Met onze vakkennis, expertise, speciale machines, de juiste materialen en het unieke gelderland strippensysteem kunnen wij uw waardevolle Gelderland banken, fauteuils en eetkamerstoelen weer voorzien van een originele afneembare hoes zoals zij ooit nieuw uit de fabriek kwamen, ook de andere design merken kunnen wij van een nieuwe hoes voorzien.

Het grote voordeel van het afneembare hoezen systeem van Gelderland is dat de hoezen altijd mooi strak zitten, en je de hoezen kunt laten reinigen als dat nodig is.

U zult er verstelt van staan wat u ziet, velen gingen u reeds voor.
U behoud gewoon uw bank, fauteuil of eetkamerstoelen waar u zeer aan gehecht bent, met dien verstande dat u toch een nieuwe bank, fauteuil of eetkamerstoel heeft.

Ook uit millieu overwegingen is het zeker aan te raden om uw kwaliteitsmeubelen te laten herbekleden.


Laat u informeren bij ons op het bedrijf , u kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of bel naar 0345-533511
Copyright 2024 Meubelatelier den Hartog | Contact